men gud!

vad har hänt med melodifestivalen? och man kan ju undra om det är en fem åring som klädde Sarah Dawn Finer?Gud , snacka medeltiden eller vad:O och den där tanten med lila klänning? my god!Och Malena,gud vad gammal hon har blivit.Hon är ju mina föräldrars kompis brors fru.jag har ju träffat henne och allting , men då var hon mycket sötare och såg inte alls ut så där?och man kan ju inte ha platinablont hår och mörkbruna ögonbryn?wtf? och den där norska och bullerby tanten , gud,deras låt lät ju som ''lyssna till ditt hjärta''? guud vad det är kul att klaga på folk.haha! :)

melodifestivalen

idag gick mamma och jag på promenad i skogen med Mika. Och helt plötsligt ser vi en hjort eller rådjur eller va det nu var.och den var jätte söt med vit rumpa och allt:) Jag var på väg att fota  med den hann springa iväg:( Ikväll ska jag mamma och pappa gsa u pp oss i soffan med chips,morötter,gurka,dip och ben and jerry:) super gott! På måndag börjar skolan igen da, inte kul alls.och då börjar jag 8.30. fast jag ahr ett ganska bra schema tycker jag:) förutom när vi börjar på måndagar och fredagar.må 8.30 tis 9.30 ons 9.15 tors 9.20 fre 8.00.. hemskt! Och så slutar vi kvart över tre på fredagar också.blä!Jag har ändrat min design igen, fast den blev lite fucked up. vill egentligen ha en profesionell design.men lycka till med det..

o u t f i t


T-shirt från gina tricot
Mörkblåa jeans från Cheap monday

god morgon ?

idag vaknade jag av att pappa stod och skrek från undervåningen att jag och min storebror skulle vakna.inte kul! så jag gick ner och kollade på tv med mammi. igår hann mamma gå  och lägga sig innan jag hann fråga,men syrran kom hem 20 minuter senare,så jag och hon satt och gosade i soffan med pappas snarkningar från andra soffan.hihi! idag ska jag inte göra något speciellt.Städa på rummet kanske. Och Jaqueline har piercat näsan:)Jag vet inte hur det ser ut än , men det är säkert super fint!
och det är någon som har loggat in på min pea och skrivit till Leyla och ändrat min press... synd att den personen inte kunde göra en snygg press åtminstone:/

natti natti:)

usch,middagen var för jävlig:)Först skulle vi äta kok ihop , som är en finsk(?) soppa med rotfrukter och falukorv som faktiskt är jätte gott!Men korven smakade för taskigt! usch,så till middag vart det lite soppa och en tredjedels pizza. blä!Senare på kvällen gjorde jag pop corn för första gången till mamma och mig!:O Haha . Dom vart jätte goda,fast lite brända,haha.pinsamt.. Men vi gosade upp oss i soffan med vovven och kollade på the pacifier. jag ska strax gå ner och fråga mamma om hon ville kolla på film med mig och dricka lite te och äta mackor:)Mums! hihi. godnatt nu allihopa!

schmexigaste bilderna ever...


urban outfitters

idag åkte ju jag Marina och mamma till stan:) När vi kom dit gick vi och åt på MAX och sen gick vi till urban outfitters,jag tyckte faktiskt att dom inte hade något speciellt att erbjuda konstigt nog.Men iallfall.Jag köpte väskan och en ljusrosa BH från Lindex.Super!

Bh från lindex   149 kr (färgen vart lite konstig men den är ljusrosa:)

Väskan / Dagens outfit:)Väskan kommer ifrån DNA och kostar 399 kr och Jag har på mig tröjan jag köpte igår från Indiska ,pennkjol från gina tricot och svarta ''stickade'' tights från gina tricot.

guud vad jag längtar till den 9/10:nde april!För det är då vi kanske åker till Serbien!Jag älskar att åka dit och hälsa på släktingar och shopa där:) mysigt!förra året var det ju inte lika kul att åka dit när man fick veta det samma kväll som man åkte.. hm. not good. Så det vart ju stresspackning. hihi!nu ska jag gå och ta en liten muffins.puss!

trött andrea

jag är syper duper trött just nu och hela min kropp värker!Jag har sovit som skit  i natt och pappa kom in och väkte mig halv åtta för att jag skulle ta hand om hunden.Sen kom mamma ner och sen kom syrran ner och då försökte jag sova,men precis när jag ahde somnat så skriker marina på någon så att jag vaknar och sen frågar hon mig om jag kan gå ut med mika fast än jag halvsov då.och sen somnade jag på ett riktigt obekvämt sätt så hela min rygg värker.. aj aj aj! Om ungefär tjugo minuter ska jag och mamma åka in till stan,yes!så nu ska jag platta håret,sminka mig och klä på mig.Puss alla

god natt

nu ska jag snart gå och lägga mig,är super duper trött och ska upp tidigt imorgon.Det är nämligen min tur att ta hand om Mika...blää... och här sitter jag helt osminkad och ofixad. usch. och i min sexiga PJ också.. hm..måste köpa en ny.kanske imorgon:)Okej,något att se fram imot. Eller juste!Väskan också ofc:)Och så ska jag och mamma kolla på BHar till mig!Great. växer ur mina på två månader...blää. och alla säger att dom är avundsjuka på mina bröst.men jag vill ju inte ha dom,eller, det blev lite fel..klart jag vill ha,men inte så stora..någon som vill dela?

criminal minds

Ny har jag gjort en ny design.Hoppas den uppskattas?:) nu ska jagh gå och kolla på k´criminal minds med familjen,och marina har gjort muffins!Goodie:)Puss!

get to know me

Namn:Andrea Milojkovic
Födelsedag: 26/1
Smeknamn: Pecka Dea-.-
Ögonfärg:Blå grå
Hårfärg: Rödbrunt
Längd: ca 1,60 .. 
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vattuman
Skostorlek: 38/39
Är dina föräldrar skilda:Nej
Dålig vana: Biter på naglarna,not good 

FAVORIT
Färg:
 gult:)
Sport: Haha ingen
Godis: Choklad
Affär: Gina Tricot
Helgdag:lördag
Årstid: Alla

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
 yes
Rymt hemifrån:
Halvt , höhö
Sovit utomhus: Nej
Spytt i skolan: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha , mycket mycket
Varit på scen: japp 
Retats: Jupp

DU
Svär:
Jaa ,hela tiden..
Sjunger bra: aldrig
Duschar dagligen: Varannan
Vill gifta dig: aa
Kommer överens med dina föräldrar: mjaa, ibland
Äger en ipod: Hade två men en gav jag bort  till min kusin ,och den andra vart snodd 
Sover med gosedjur: JAPP!:D

THIS OR THAT
Pepsi/cola: 
cola
Mc donalds/burger king: Burger King
Choklad/vanilj:  Cholklad!
Jordgubbar/blåbär:  jordgubbar
Kött/vegetarian:  kött
Tv/film: tv
Adidas/Nike:
Adidas
Kakor/paj:  kakor

KAN DU
Gå ner i splitt:
nej...
Skriva med båda händerna: Nej
Vissla: haha nope:) 
Blåsa en bubbla: 
JAA !
Ha dina ögon i kors:
Japp:)
Nudda näsan med tungan: JAPP!:D

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Min syster:) 
Du pratade i telefon med: 
Mamma
Du kramade: Mamma
Du skällde på:Min syster
Du sportade med: kommer inte ihåg:S

SENAST DU
Skrattade:
 Vet inte :S 
Grät:igår kväll 
Filmen du såg: Another cinderella story 

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster:
 Min gård
Lyssnar du på musik nu: Nej,fösöker få igång den--
Vad har du på dig:  Jeans linne och munkis
Vad är det på din musmatta: Ett peacetecken ,blommor och mina kompisars namn:)

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
 tre
Dricker du mjölk:Jaa.
Person du hatar mest: Hoppas han vet
Vad borde man uppfinna: NYTTIGT GODIS:D !
Är du ett hälsofreak?: aldrig :O
Värsta vädret: Storm
Bästa vädret:Regn och solsken:)

förlåt..

..för den dåliga uppdateringen .Men imorse var det chill i soffan och sen när mamma kom hem åkte vi till farsta c och där köpte jag en tröja och ett par trosor och sen fick jag också en halsduk och en pandoraberlock av mammi.Vi åt lunch där,kinamat,det var grymt gott. Och när vi gick till dna för att kolla om dom hade fått in den där väskan så sa dom att dom hade fått in den i deras affär i stan!Så jag och mamma åker dit imorgon.Och då får jag den väskan jag har längtat efter!YES! Gissa om jag är glad?:D Och igår så gick det inte att sätta på filmen,så jag började stress platta håret och tappade plattången och försökte fånga den i luften så smart som jag är och brände mig på tummen... Inte alls skönt kan jag säga.så jag kunde inte ens platta klart mitt hår för att det gjorde så ont!Så nu har jag en liten blåsa på min tumme:(

Tröja från Indiska 99,50kr

Halsduk från Åhlens 149kr

Trosor från Vila 49,50kr

Pandora berlock från Två Hjärtan 240kr

Och så en bild på mig:)


god natt

Igår fick jag hem två filmer från FRIDA tidningen , The Wedding Date och John Tucker Must Die.Så jag tänkte faktiskt se The wedding date,om jag nu bara fpr datan att funka för en gångs skull-.-usch usch, nu är jag riktigt trött faktiskt , men jag måste bädda min säng (eftersom att mitt täcke och mina kuddar var ju i minilägenheten med mig) och platta håret innan jag kan sova.. bläää... men nu ska jag fixa det.Godnatt alla  sötisar.

p i c s f r å n i g å r o c h i d a g


Jaqueline och Michelle

Louisa Jag Alma Isabelle Jaqueline

Alma Jag Jaqueline Louisa med våra sexiga ansiktsmasker

Jaqueline och Jag

Jaqueline

Jag och Louisa kör en Benjamin

Jaqueline Louisa och Alma

Jaqueline Isabelle Louisa och Alma

Jaqueline och Jag

Jaqueline Alma Louisa Isabelle och Jag

Söta lilla Alma

Jag med mitt nya fina rosa linne:)

Sexiga lilla Louisa

Alma Isabelle och Louisa

dålig uppdatering!

igår kväll hade jag super duper kul!Vi hade ansiktsmask och kollade på dåliga filmer och åt en massa massa godis!Vi hyrde filmerna Another cinderella story och Shark Swarm.Båda var dåliga:) Fast vi kollade inte klart på shark swarm,den var super lång och hajarna såg ut som en meters fiskar och filmen var från 2008 ,men när det var under vattnet så såg allt ut som i nemo filmen.-.-Haha.Jag somnade runt tre och vaknade runt elva imorse av att jaqueline skakade mig och sa att min mamma hade ringt två gånger...dumma unge:( Efter ungefär en halvtimmes vila i sängen gick vi hem till mig och åt frukost. Sen gick vi tillbaka till lägenheten,vila och städa. När vi hade städat klart åkte Louisa Alma och Issa hem och jag och Jaqueline åt lite och sen sprang hon till bussen medans jag kollade klart på slutet av Big Fish med Marina och hennes kompis Alice. Runt klockan sex gick mamma och jag och hämtade mat och sen började jag och syrran att kolla på Twilight ,men vi ska kolla på Greys Anatomi , och sen fortsätter vi kolla på Twilight! Laddar upp bilderna från igår lite senare!Puss alla


mini lägenhet

nu ska vi snart sticka iväg till mini lägenheten.vi har ätit tacos och sånt lite gott och brottats i sängen. hehe.. Men nu ska vi i alla fall gå dit och fixa och sen går vi till Gottomgodis och köper lite candy:)Skriver imorgon.Puss!

ALMA ISABELLE LOUISA JAQUELINE

Jag och Jaqueline åkte till skanstull och jag köpte ett rosa linne på H&M:Och sen gick vi till Åhlens och träffade Alma Isabelle och Louisa.Vi köpte skita snygga ansiktmasker och nu sitter vi här hemma hos mig:)


DEN ROLIGGA VIDEON.MIN FAVORIT KOMMER VID 0.30:)


o u t f i t


Jaqueline:
Tröja från H&M
Kjol från Gina Tricot
Andrea:
Tröja från Indiska
Byxor från Gina Tricot

dubai

imorse när jag och Jaqueline gick ner till undervåningen satt Nadja där,Michelles mamma.Och lite senare kom Michelle hem till oss.Så  vi var inne på Youtube och kollade på en jätte kul video. När Michelle hade gått fick jag ett sms av henne där det stod :Åh juste jag glömde berätta att jag åker till Dubai imorgon:)!!!OH MY GOD!Fy fan vad orättvist!Dumma lilla unge:(  Men snart ska jag och jaqueline åka till Skanrtull. Vi ska åka dit lite tidigare ,för klockan fyra ska vi möta Isabelle,Alma och Louisa där.Det kommer bli super kul ikväll!!

Haha Jaqueline och Jag , ALLA bilderna är driv:)

Chiken

Filmen var grymt bra enligt JaquelineHaha ,när bion tog slut och vi skulle gå där ifrån hällde jaqueline in popcorn i min tröja och då hällde jag över nästan alla rester ,och sen tog mamma popcorn kartongen och började gå ,och jag stod och asgarva och hon fattade inte varför.Men det var ett hål i botten av kartongen så all popcorn som var kvar åkte ut i ett litet spår bakom henne.Haha. Sen åkte vi hem till oss och hade dte kul.Och imorgon har ju vi tjejkväll och Jaquelina kanske ska vara med.Great! :) Jag mamma och Jaqueline gick och hyrde film;gilbert grape,och den ska jag jaqqie och Marina se nu,puss alla!


jaqueline

Om en kvart ska jag åka och möta upp Jaqueline. Men nu ska jag fixa mig och sen ska jag sticka! Puss alla!

o u t f i t


T-shirt från H&M(framifrån)
Jeans från Gina Tricot

Bakifrån,älskar asset på bysorna :]


bedtime stories

Idag ska jag Jaqueline mamma och Marina gå och se på Bedtime stories.Brorsan ska inte följa med trots allt,han måste passa hunden.Igår somnade jag framför tv:n ,fast som tur är spelade vi in oscarsgalan:)När dom var på röda mattan hoppade jag in i duschen och sen stoppade jag in filliplopper(kommer inte ihåg vad det heter) i mitt hår ,så idag är det lite lockigt:)Ville prova nånting nytt. Min locktång råkade Mika ta sönder i december:(


oscarsgalan

Jag har precis kommit hem från en promenad med mamma och Mika.Mika sprang omkring och hoppade och dök ner hela sitt ansikte i snön.Jätte sött!Nu ska jag och syrran kolla på oscarsglan och ha det mys!Jag är inte klar med min byrå än,får fixa det innan jag åker imorgon.Puss!

tack pappa!

yes,yes,yes!Pappa har satt in min byrå nu!Det var skit bra.Den ända som saknas nu är spegeln.hm.undra när den kommer upp? Men nu har jag mycket att göra , måste packa in allt som ligger på min säng.. Imorgon blir det bio med mamma syrran brorsan och Jaqueline som jag inte har träffat på några månader:) Ska bli kul!Vi ska se bedtimestories.Trevlig kväll alla bloggläsare!

Min nya fina byrå!

Min säng..

Mitt vackra skrivbord...

svarta sopsäckar stinker!

jag håller på att rensa i min nuvarande byrå com är fylld med gammalt äckligt smink och damm så det kliar på hela min kropp!Är nämligen allergisk mot damm,fast inte sådär super allergisk men ändå.. Och sopsäcken stinker och nu stinker det i hela mitt rum.På tisdag ska vi ha tjejkväll,Alma Isabelle Louisa och jag.Vi ville också att Amanda och Rebecca skulle vara med , men dom kunde inte:/ Så synd! Men nu ska jag fortsätta städa.Puss alla!


good morning

nu sitter jag här hemma ,ensam. och tar hand om Mika. och hon är ju mammas lilla bitch så hon gnäller varje gång mamma åker hem ifrån.usch!hmm.... Idag ska jag inte göra något speciellt,bara sitta hemma typ och ha det tråk.Men nu ska jag kolla på gamla Bones inspelningar.Puss och kram/Andrea


forever 21

ikväll kom pappa hem med japanmat från någon resturang i Hammarbysjöstad. Super gott. På kvällen fick jag vara ensam hemma med Mika som ligger och springer i sömnen.skit gulligt. Ikväll tyckte jag inte att någon i melodifestivalen var speciellt duktig:S Fast efter melodif. smsade jag lite med Jaqueline,det kändes bra tycker jag. Jag hittade lite saker på forever 21 .Me Like.Imorgon kommer jag förmdligen inte göra något speciellt, men på måndag kanske vi ska ha tjejkvällen ju.Om det går med minilägenheten och om ALMA SVARAR NÅGON GÅNG:@ God natt!

My god.Vad har hänt med bilden!?:S

outfit


Beatles tröja från MnO
Pennkjol från Gina Tricot

sportlov

idag är första dagen på sportlovet.På lovet ska jag nog mest vara med kompisar och nån dag ska jag mamma och Marina gå och kolla på bedtime stories på bio:)Idag har jag och mamma varit i hundgården med mika.där såg vi en super söt blandras hund ,doberman och schäfer.super söt.
Ni måste kolla igenom den här bloggen.Dom har grymt snygga kläder!Och på länken har jag tryckt upp kategorin Outfits - Hanna. Puss alla!

sing star

usch usch.Halsen gör riktigt ont just nu.Som sagt sjöng ju vi sing star , och vi skrek halsen av oss.Alla skrek . alla. Stackars mika som låg i soffan och försökte sova:( Men kul hade jag i alla fall. Jag är super trött just nu och ska snart gå och sova och kolla på film i mammas och pappas rum.Ska sova där inatt. för att marina behöver min madrass... usch! Hatar att jag måste anpassa min säng till när hennes kompisar kommer hit-.- fast jag ska ju sova med bara mamma.Pappa ska väl sova någon annan stans.. blä! god natt nu!skriver imorgon!

090220

imorse hann jag inte skriva ett inlägg,fick lite bråttom och kom försent.Men jag var inte med på gympan idag,jag fick''gå'' till eriksdalsbadet istället. Hahah.Jag skulle egentligen ha gått med Sonja , men jag och är inte några man kan kalla bästa vänner,tvärtom faktiskt... Så båda vi gick för oss själva till bussen,och sen gick vi av i Skanstull för att våran lärare hade sagt åt oss att kolla hur mycket kaffet+på fyllning kostade på eriksdalsbadet.Och hon gick lite före mig,för jag träffade Cecilia på bussen,den söta lilla krulltotten:)Hon har världens finaste ängla hår.Så sonja hamnade på en buss innan mig,och bussen jag hoppade på kom tio minuter efter ungefär,så jag vart röd om kinderna och näsan efter att ha stått i kylan,så när jag kom tillbaka sa våran lärare att hon trodde att Sonja hade tagit bussen och att jag hade gått:)haha!Efter skolan promenerade jag och Louisa till skanstull och var en liten stund i ringen och sen åkte vi åt varsitt håll:)Ikväll ska Marinas kompisar komma över och sova här.blää....Men nu ska jag gå ner och sjunga sing star med min syrr och hennes kompisar.Här kommer lite kul bilder.[:Puss alla



Louisas och mina fina skor,Hahah , och mina är egen designade;)

godnatt

nu är det snart läggdags för mig.ska upp 05.50 imorgon-.- usch! Just nu sitter jag och laddar ner lite musik till mobilen.Fast snart ska jag duscha så att jag hinner platta håret imorgon bitti.Pappa har kommit hem nu tror jag!Stackarn.Tänk er att åka bil hela dagen.Helt själv också.. Fast vi bilar ju jämt när vi åker utomlands.Det är ganska mysigt faktiskt.Man får åka igenom flera länder och se en massa kul saker:) Men nu är jag skit trött,ska fan duscha nu.Men nu får alla sova så gott!Puss älsklingar.

Haha,gammal gammal bild,saknar håret:(

pics bitch

Idag har jag inte gjrot så mycket,gått till hungården med mamma och Mika och låtit henne springa av sig lite,och det var en annan pedofil hund där som försökte hoppa på henne,haha! Efter middagen kom Marie,Michelles moster och hennes pojkvän Thomas och deras lilla son Casper hem till oss.Sen gjorde mamma och jag dom sällskap hem och släppte mika i en liten glänta i skogen.Just nu sitter jag här och gosar med våran kissekatt,Pepe.Lilla prinsen.
Men nu ska jag kolla på criminal minds:)puss

Mika

Mika

Mellis , smoothie och en smartiescookie

Lilla pepe prinsen:)

dresscode


Munkis från Gina tricot
Grått linne från H&M
Vitt linne från H&M
Marinas mjukisbyxor från IK Bolton

hemma

hej bloggen.idag stannade jag hemma,så att jag slipper åka hem efter halva skoldagen för att jag mår illa... Idag kommer pappa hem från malmö.yes. och i helgen har jag bestämt att han ska sätta upp min byrå..jag blir jätte irriterad på att han inte har gjort det än:( Idag har jag mest tagit det lugnt och leat i soffan och skit.Och så fick jag sovmorgon vilket var riktigt skönt!Men u måste jag föfan fixa min design!Puss alla!

Italien i somras,saknar!

dålig igen

Hej bloggen.Idag hade vi en ganska rolig dag i skolan.Första lektionen var svenska med Berna, vi skulle göra dikter men alla sprang typ om kring och skrev namndikter om varandra,t.ex.
A lltid the best!
N oggran
D rogad
R oligast!
E go licious
A ndi
typ..haha.Efter svenskan hade vi bild,och alla satt och pratade ,efter som att Anna-Marie inte var i rummet. Sen var det lunch dags,och jag började må dålig,så jag gick upp till skåpen och efter en kvart? så började vi,och då hade vi Engelska med min mentor,Katja ,fast vi kollade på nån dokumentär om gevär och skolskjutningar(om det nu är ett ord?) Vilket var lite obehagligt ,men väldigt intresant,vi ska kanske se klart den imorgon eller nästa vecka. efter engelskan gick jag hem,fast vi hade bara en halvtimmes matte kvar,och vi skulle bara sitta i datasalen och spela spel.På tunnelbanan träffade jag Marina,min storasyster,så vi gjorde sällskap hem och när jag kom hem åt jag lite och sen somnade jag i soffan.Några timmar efter att jag vaknat så gick jag och mamma till grillen och köpte mat.Och jag som ska börja försöka äta nyttigt... Men nu ska jag fixa en ny header!Puss allihopa!

Världens sexigaste

090218

godmorgon!Jag vaknade halv åtta och jag är super pigg! Och det är så skönt att slippa vakna upp till vintermörkret.Just nu sitter jag och plattar håret och ska snart sminka mig.Tyvärr vet jag inte vad jag vill ha på mig,men det fixar jag senare! Idag har jag första lektion svenska,blä!Hade svenska prov i måndags,och jag trodde vi skulle ha det på torsdag så jag hade inte övat... Så jag kommer nog få göra omprov.vilket jag också kommer få göra i matte-.-Haha.men nu måste jag sluta skriva,puss på er alla!

Axel Felix Sebastian Amin Leon Kalle och Love
(gammal bild från klassresan till gotland våren 2008)

sista inlägget för idag

Nu ska jag snart sova.Förlåt för att jag har blivit slarvig med inläggen,men jag är jätte trött när jag kommer hem från skolan! Men en sak ni måste veta som min mamma alltid gör.Ifall pappa ska till typ Norge eller nått med jobbet så säger hon jämt det samma dag som pappa åker,så idag fick jag reda på att min pappa ska till malmö,inatt...Jag längtar till påsken.För då blir det kanske resa för min del.Vi ska till Serbien,min pappa är född där och min mammas föräldrar är födda där. Så det ska bli kul att få träffa min enda kusin igen.Usch,jag har verkligen varit super seg idag.Och konstig i huvudet.Alla mina inlägg har varit helt utspridda idag.Skriver lite om vad som helst.sjukt konstigt? haha. Men nu ska jag duscha håret en snabbis,orkar inte duscha hela mig,är super trött.så nu kommer jag få ont i ryggen igen för att jag lutar mig över badkaret...Men nu räcker det,puss på er alla!

Gammal bild!

tack mamma!

Idag hade vi musik som första lektion,och vi hade världens flummigaste vikarie-.- han var hel konstig! Men Efter engelska lektionen mådde jag inte bra ,så jag gick hem innan franskan.När jag kom hem så sa mamma att vi faktiskt kunde åka till IKEA!!!Så nu har jag både spegel och byrå!Plus lite annat skit. Super bra ju! Jag Alma,Louisa och Isabelle funderar på att ha en riktig tjejkväll med ansiktsmasker och allt!Fast om det blir av kommer det vara på lovet.Skit kul! Och då blir det hemma hos mig,och tacos till middag , efter som att Issa är vegeterian.Men gud vad kul det kommer bli.Jag är lite sur på mig själv också.Felicia fråade mig ifall jag hade slutat och jag sa:Ja,vadåra?och var typ fett kall,och då visade det sig att hon ville träffas,men jag hade ändå inte kunnat,mådde ju inge bra,och var redan på väg hem.Men nån annan gång. Men nu ska jag gå ner och äta kakor! Nu kommer lite bilder från den här och förra veckan.Puss alla!


godmorgon allihopa

jag har inte fixat mig ett dugg,men jag ska sminka mig nu ,för jag måste gå ner på undervåningen och klä på mig och sånt,Mika får inte vara själv där.. blää..jag är fortfarande skit sur på min mamma!För att jag har tjatat på henne om en spegel i två år? och när jag äntligen ska få en så säger hon först att hon inte orkade gå tillbaka när vi var på IKEA(asså vi stod vid speglarna,men vi behövde mäta hur högt byrån går för att kunna veta hur högt spegeln kommer)Och då sa hon att vi skulle kolla hur högt hyllan går när vi kom hem och sen åka på tisdag.Men yeah right!Nog om henne.Idag börjar jag halv tio och har första lektion Musik,och efter det har jag slöjd,vilket är ganska kul[:
Kram alla


design

Usch,är skit sur på mamma! När jag gick när för att ta mat så säger hon att vi inte ska åka till IKEA bara för att straffa mig!Men vafan bullshit!Hon hatar att åkte och shoppa eller göra nånting alls med mig!Varje gång vi gör nått så klagar hon efter en timme på att hon har ont i ryggen ,fast det är ju sant ändå(hon har opererat ryggen två gånger och haft jätte mycket problem med ryggen) .Men hon har inga problem med att följa med på Marinas tråkiga handbollsmatcher som tar typ 100 år!Så nu är jag piss sur!Men nog om henne.Jag har ändrat min design lite,vad tycks ? Hoppas den uppskattas.Headern kanske inte är den bästa , men jag ska fixa den någon dag när jag orkar mera:) Min data är ju så himla seg!jag ska gå ner nu och kolla på tv,skriver kanske senare.
Puss alla! Love you all!

luisa stenberg baby

idag efter skolan träffade jag Luisa.Vi gick först till solariet och Luisa sola,men efter typ tio minuter vart hon rädd och tänkte inte sola om jag inte hoppa in-.-så jag tog av  mig min tröja och hoppade in,orkade inte ta av mig byxorna.Efter solariet gick vi till burger king och köpte en varsin hamburgare för 10:- och ett glas vatten.Sen  kolla vi på bio.Vi ville se Wild Child men det blev Rosa Pantern 2.haha.Den var faktiskt ganska kul,lite töntig,men ändå:) Efter bion gick vi till götgatsbacken och hon provade kläder och jag hade tråkigt och åt på min choklad:)Sen åkte jag hem och satte mig framför datan,men nu ska jag faktiskt äta.Laddar upp bilder senare.Puss alla!

outfit


god morgon

Nu är klockan halv åtta och jag ska gå om tjugo minuter till skolan. blä.orkar verkligen inte,vi ska ha gympa och allt... men nu ska jag sminka mig och äta frukost och sen är jag klar:) Jag hade tydligen fått en anonym kommentar som frågar vad jag köpte på IKEA.men jag hade skrivit ett inlägg om det som inte hade visats så att inlägget efter ''GODNATT'' inlägget är från några timmar innan,just so you know:)Kram Kram.


IKEA

När vi kom hem från IKEA hade vi med oss tre byråer (en till mig och två till mammas och pappas rum),ett överkast till mig och två mattor till pappas kontor.Men lungt, vi ska dit på tisdag igen föratt köpa en spegel till mig!super! Men pappa den dummern orkar inte montera in byrån idag så det får bli nån annan dag!dumma han. Har väntat jätte länge på nya möbler och så orkar han inte montera ihop den när jag väl fått den:( Menmen.Efter ungefär en halvtimme att vi kommit hem från IKEA så gick jag mamma och vovven till pizerian och köpte mat. Mums. Men nu ska jag kolla på film med familjen.


godnatt

Nu ska lilla jag bädda sängen och sova.Såg precis att jag hade fått ett sms av Louisa där hon frågar om vi har läxa tills imorgon.Och jag hade helt glömt bort det,och nu är det försent att plugga!Skit! Menmen...godnatt allihopa!Puss på er alla.


outfit


Rosa linne från H&M
Kjol från Gina Tricot

FINALLY

imorse vaknade jag av att en man pratade jätte högt på undervåningen. Hatar den gubben !Han jobbar med bostadsföreningen? Men nog om det.Idag åker vi till IKEA!!!YES! äntligen.Och bara så ni vet så är den runda vita saker i mitt inlägg där jag har lagt ut möbler jag vill ha är inte en matta utan en spegel:) Just nu sitter jag och äter soppa :)mums! Jag har duschat håret idag så det är helt blött nu,orkar inte föna håret..En sak jag är i stort behov av är koftor!ME NEED! alla mina har mika tuggat sönder-.- not good. Men jag har sett några snygga på VILA. men vi får se.Puss alla!

mammas ex...

Jag hade det jätte mysigt hemma hos Michelle och dom.Vi kollade på melodofestivalen och åt chips och skit och efter det satt vi och pratade och hade det kul.När dom berättade vem som hade skrivit någons låt(ni vet han som slänge slängkyss ? ) så skriker mamma ut:HAN HAR JAG VART TILLSAMMANS MED!:Ohahah fyfan vad jag garvade!Usch asså! När jag kom hem så satte jag mig och läste olika bloggar bl.a Kenzas blogg,och då såg jag det här.Usch Mamma vid fjorton och pappa vid tolv! Fyfan asså.Stackars barn.Skulle inte alls vilja ha ett barn vid den här åldern,och speciellt inte med någon som är två år yngre än mig?

Jag vill ha bruna och gröna linser! Hatar att jag har blågråa fula ögon.uschskit fult!Men när jag säger till mamma att jag vill ha linser säger hon bara:Andrea,du är för utseende fixerad för din ålder! Men asså vad spelar det för roll ? Okej , det kanske inte är sådär super bra , men jag är inte utseende fixerad,men om jag kan se bra ut är det väl klart att jag gör det ? Men ibland orkar jag ju inte sminka mig eller nått. Men om jag tjatar tillräckligt läjnge kommer jag nog få det [: hihi!
Trevlig helg på er alla , och ett hej då till alla hjärtans dag som tar slut om en kvart! Love you all!


farsta och burger king

Jag och mamma åkte till farsta och jag köpte två t-shirtar, en svart vit randig och en beige vit randig.Och så fick jag en kjol och som alla hjärtans dag present fick jag en body lotion från The Body Shop som luktar papaya . Jag tänkte köpa den där väskan men den svarta var slut!!!! FUCK! vart skit sur! Men innan vi åkte hem så köpt vi mat från burger king och då vart jag glad igen [:  haha. Ikväll ska vi kolla på melodifestivalen hos Michelle och dom.Det ska nog bli kul:) Och imorgon åker jag kanske till IKEA! WOHOO!!!

899:-


  479:-

229:-
PUSS ALLA! NU STICKER VI TILL MICHELLE[:TREVLIG KVÄLL!

outfit


Munkis H&M
Vitt Linne H&M
Gult linne H&M
Jeans Gina Tricot
Och nu får vi inte glömma att lilla jag är fri från sminkförbudet!JIPPI!

men fuck!

Nu när jag satt här och läste Blondinbellas blogg,Klicka Här, så såg jag precis att hon var och såg teatern med Brolle samma dag som vi såg honom!Fan!Tänk om vi kanske hade sett henne också eller nåt? :O orättvist!

Jag bara väntar nu på att mamma ska komma hem så vi kan åka till farsta! Ska shopa loss!Tror jag ? Jag har 800kronor i presentkort där som jag fick i julklapp!YES!
Glad alla hjärtansdag på er alla!


måste bara fråga.Lugg eller inte ?



(dom flesta bilderna är gamla)
Men nu är det film och godis från igår som gäller :) Puss alla!

valentinesday

Glad alla hjärtans dag allihopa:) Och godmorgon..Igår hade vi skit kul och plattade Louisas hår ,haha , och det tog ungefär en timme ? Haha . Jag somnade innan vi hann se halva filmen , men jag ska nog se den snart. Imorse väckte Rebecca mig klockan åtta , vi behövde gå upp tidigt för hon skulle vara i Rinkeby kvart i tio. Pappa hade köpte bröd på ett bageri i Enskede , som han gör varje helg ? och ungefär vid nio åkte Rebecca och Louisa hem och jag tog en lång promenad med Mika. Idag ska jag få min mamma att följa med mig till farsta centrum så att jag kan köpa lite fina saker jag sett på Gina Tricot. Och en väska på DNA som jag har spanat in ett bra tag nu. Imorgon ska vi kanske åka till IKEA! YES!!! haha.Hatar mina möbler;O
Puss alla!

Knazz me Becka o Lousia

Rebecca: Shouue,  här sitter vi o fking ruttnar-.- hahahah fett roliga bldr haha omg Louisas hår havft platt typ, men d e fett långt, jävla hora, mitt e mke finare :P<3 Nej ja driver, me ajja, kolla in mina flashiga bilder yao, okejj, en tog Louisa då-.- den e fett ful xD meh iaf, kolla: föressten, in my lollipop, in my lollipop xD sjunger

FREDAG DEN TRETTONDE BITCHES

okidoki. Efter att vi varit hos Rebecca så gick vi till hennes basket träning,vilket var skit tråkigt,råkade somna...haha,och jag och Louisa fick skäll av en gubbe-.- efter hennes träning köpte vi pommes,eller rättare sagt Rebecca köpte och vi  tog :) haha , efter någon timme kom vi hem till mig och åt pizza och sen gick vi och hyrde film och träffade Denice gulliga mamma ,hennes bror och lilla Bobby :) Deras lilla hund. Vi hyrde Underclassman. Hoppas den  är värd att se,vi stod i video affären i en timme ? Haha. Men nu är vi hemma och senare blir det film och mys! Puss alla !

Sexigaste bilden på Rebecca Mig och Louisa

rebecca

Just nu sitter jag och Louisa hemma hos Rebcca.Vi ska gå på hennes träning innan vi åker hem till mig och har det mys med pizza och godis och film:)puss alla /KramAndrea


godmorgon

Uschpusch.Gick upp halv sju idag , en timme försent... blä.Fast jag hinner ändå.Jag är super seg just nu.Och som ni kanske ser att inlägget under är från idag så är det för att mitt internet fuckade sönder igår så att hela datan fryste-.- menmen.Ikväll ska det bli skojs:) Louisa och Rebecca ska sova hos mig ju så det kommer bli skit mysigt tycker jag :)Men nu är det nog dags för mig att göra mig i ordning.
Ha en bra dag allihop! Kram Andrea

Och så här ser jag ut just nu -.-not pretty

omg pinsamt!

Efter skolan idag så gick jag Alma Louisa och Isabelle till 7eleven och sen bar det vidare till espresso house i skrapan. Efter ungefär 20 minuter så ''puttar'' Isabelle till mig och stirrar åt andra hålet så jag kollar dit , och där står en man med världens fulaste skor med ryggen imot mig, och jag sa det dummaste jag kunde säga : Men sexigt!
Fy fan och Alma bara stirrade på mig och sa att det var Brolle. Hahaha! Uschpusch vad pinsamt! Så satt vi kvar där i en timme och jag vart bara mer och mer ''nervös'' för varje minut som gick.Jag får panik när jag ser en ''kändis''... Så jag börjar prata med en hör pipig röst och riktigt snabbt så att man knappt hör vad jag säger.Och sen när vi var på väg att gå gickk dom också , och åt samma håll så dom trodde väl att vi följde efter dom eller nått ? Haha. Sen precis när jag skulle fråga om vi fick ta en bild med honom(bara för skojs skull) Så hör jag hur han säger till sina kompisar;Jag ska hit,Hej då! Och så springer han ut mitt i gatan mot Göta Lejon ,och där ser man ju världens största bild på han-.- haha.Sen tog vi tuben i Medis till Slussen eftersom att Alma frös.Så gick vi in på Gina Tricot på götgatsbacken. Jag köpte en liten enkel vit T-shirt.Jätte söt enligt mig. Sen helt plötsligt var Alma och Issa borta ? Så jag och Louisa gick därifrån och såg dom i skylltfönstret på BikBok . Liksom WTF ?!Haha.Sen började jag och Louisa promenera ner till Skanstull där vi skilldes åt. När jag kom hem åt jag middag kollade lite på tv och pluggade till provet vilket gick jätte snabbt ?:O haha.Och senare på kvällen städade jag i mitt rum [: Lite fusk städning men ändå. Puss alla!

(Klicka för  större bild)
1-6)Jag Alma Louisa och Issa
7)Issa och Alma och Brolle i bakrunder.
8)Gammal bild på Mig Issa Louisa och Alma
9)Gammal bil på mig Louisa Issa Alma och Rebecca


another day

godmorgon godmorgon! Om 40 minuter är det dags för mig att åka till skolan.Idag har jag första lektion Franska, usch! På lördag är det ju alla hjärtans dag och sorgligt nog har jag inga planer:/ Fast jag ska nog kolla med någon kompis om vi  kanske kan göra något:) Men nu är det dags för mig att göra mig i ordning.
Puss puss

godnatt

jag har precis duschat och luktar super gott men nu är det dags för mig att smörja in Christina Augilera Inspire body lotion och gå och lägga mig,ska upp runt sju imorgon och förmodligen blir det ett inlägg:)
godnatt alla , sweet dreams


top model

ikväll när jag satt i mitt rum hör jag hur det krafsar på min dörr, så jag öppnar , och där står Mika som skyndar sig in i mitt rum och tar tag i mitt gossedjur som jag vann på grönan och hoppar upp i min säng, haha. Egentligen ska inte hon vara på övervåningen eftersom att det inte är nå bra för hennes höfter att gå upp för trappan , hon är ju bara 5 månader. Men mysigt var det i alla fall. Lite senare kollade jag och mamma på film och sen top model när syrran kom hem från träningen. Jätte dåligt att Analeigh åkte ut på tredjeplats ,hon borde ha vunnit! Fast McKey var också en värdig vinnare:) Jag har också varit så duktig att jag har övat lite till provet. Yes! haha. Får jämt sitta kvällen innan och stress plugga.Usch pusch, kollade mig just i spegeln och jag ser ut som en babian utan smink , skit fult enligt mig. Dumma pappa!

Jag och Mika

Analeigh

Lauren brie

McKey

ingen rubrik

usch usch usch , inte bra ,när jag gick ner somnade jag i soffan , och det betyder NO SLEEP FOR ANDREA TONIGHT!  -.- fuck.. är lite överpigg just nu och snart är det middagsdags , tror jag ? ikväll måste jag plugga,har franska prov på fredag-.- och så måste jag städa tack vare Louisa och Rebecca :@
Kram alla

Schools over

Kom hem för en liten stund sen , slutade fem över halv två , skööönt! idag vart det  en liten konflikt mellan mig och Rebecca men det löstes snabbt med en kram :) Mamma ligger och sover i soffan där nere tror jag ? så jag ska ladda upp bilderna och sen gå ner.
Kram alla!

1) Syster och Michelle
2)Marinas fina tårta
3)Denise(michelles syster) Storebror och Morfar:)


natti natti

Just nu sitter jag och chattar med Shannon.HAr inte snackat / chattat med henne på flera månader. miss it ! asså blogg.se fuckar lite just nu så bilderna vill inte laddas upp ? men jag ska försöka imorgon.puss alla !
Kram Andrea


co

Nu har alla åkt hem , och jag hade det super trevligt . Först åt vi lite tårta och sånt , och sen kollade jag Michelle Marina och Denise på top model. Och imorgon är det final,det är lite tråkigt att det har gått så fort alltihopa. menmen. Shannon och jag har precis snackat, och jag och hon planerar en tjejkväll med hela gänget!Det menas med Mig Shannon Luisa Felicia och Michelle , just like oldtimes. skit kul ju.Men nu måste jag sno en låt från någons pea åt Shannon , puss på er !
Kram Andrea


soon soon

För en stund sen åt vi middag , enchiladas(stavning?:S)och mamma fick sin present.Vi gav henne ett present kort på Farsta centrum på 1300kr ,  dålig fantasi , we know! men hon köper aldrig kläder till sig själv , och nu måste hon göra det ! :) Snart kommer familjen R och då blir det tårta allihopa! Puss på er alla.
Kram Andrea

Andrea älskar dig Shannon ,alltid!


090210

Idag gjorde jag klart min nescessär !:) vart super nöjd faktiskt.lägger in bild sen. Ikväll får vi gäster ,eftersom att det är mammas fördelsedag. Fast gäster och gäster kan man väl inte kalla dom ändå , Morfar och Familjen R .Michelles familj,våran bonus familj som jag brukar kalla dom.Men jag har ju känt dom i snart tretton år,och det är väl ganska länge ? :) och som ni kanske ser ( om det syns ) så har jag ändrat min design, hoppas den uppskattas av er läsare.På slöjden har jag nu börjat med ett gossedjur.Hoppas den blir söt.När jag kom hem från skolan så var det första jag gjorde var att bråka med syrra-.- men hon är så himla barnslig/självisk.
skriver senare med bilder .
kram Andrea


Grattis mamma

Imorse gick jag upp 07.20 och efter tio minuter gick vi in och sjöng för mamma som fyller år idag ! tyvärr hade vi ingen present eftersom att vi ska köpa den idag (: Men kaffe hade vi;) Men nu ska jag gå ner och fixa lite saker , skriver senare.
Puss alla !

Gammal bild på Shannon Mig och Leyla,saknar er !

godnatt

Nu ska jag duscha håret och sen är det sängdags.På fredag kanske Louisa och Rebecca sover hos mig,kul!
god natt allihop/Kram Andrea

Är det verkligen insidan som räknas?

När jag läser folks bloggar och kollar deras kommentarer så är det en massa massa människor som kommenterar deras utseende och det gör mig så jävla sur. Ens kropp är väl det man själv borde få bestämma över ? Fine ,jag är inte direkt smal , lite på den plussigare sidan kanske,och jag är väl inte sådär super nöjd med min kropp,men jag tar inte åt mig om folk kallar mig fetto eller något, fast  ifall folk skulle börja kalla mig det varje dag så skulle jag nog börja ta åt mig.Det är ju vissa dagar jag är rätt så nöjd med min kropp , men andra dagar fattar jag inte varför just jag har den kroppen. Och bloggare som står imot alla kommentarer och fortsätter ha sitt självförtroende ,dom personerna är dom jag ser upp till. Och det här med att folk säger att dom faller för insidan och inte för utsidan,men om man tar en skitful person med världens vackraste innre, och en super snygg person med det äckligaste innret man kan hitta,vad går man till då ,snyggingen eller den fula ?
Kram Andrea


jag och luisa


LOUISA

idag har jag varit i skolan , som vanligt. Fast kvart i tre kom mamma till skolan och vi hade ''kvartssamtal'' vilket gick ganska bra.Jag hade bra omdömmen förutom från min franska och SO lärare , kanske bara för att jag varit lite otrevlig mot dom ?:)haha. Efter samtalet åkte jag och Louisa till ringen och var där lite,efter tjugo minuter ungefär gick vi till donken och där träffade jag Luisa.Jag och Louisa köpte en varsin mcflurry och tog en promenix och Louisa är nog den lataste personen jag känner , jag fick byte väska med henne till hennes gay pride väska eftersom att det är så tungt att bära den på armen i samma hand som man håller i en glass;).I skrapan där jag köpte en stor kopp varmchoklad:) så vi satt på espresso house en liten stund och sen bar det av mot Götgatsbacken. Jag hade jätte kul! Efter en timme åkte jag hem. När jag kom hem somnade jag direkt på soffan.Och när mamma väckte mig gick vi och köpte kebab , gott! och imorgon har jag första lektion musik,och efter det är det slöjd , vilket faktiskt är ganska kul :) gör en nescessär(stavning?)
Kram Andrea


Louisa

Gay pride väskan:)

Choklad med marshmallows :)

seg dag

idag har varit en super seg dag.Mamma har sagt den här veckan att vi ska gör a tre saker den här veckan på söndagen,åka till IKEA och köpa små saker, åka till Götgatsbacken och att hon ska lära mig och min syster serbiska.Men inget av dom har vi gjort idag. och för ungefär en timme sen såg jag att Luisa hade skickat ett sms till mig:
(12.45) - Kan vi ses idag andrea ? och kanske se på bio:)<3
och jag har varit super uttråkad hela dagen.skit irriterande asså!Så idag har jag suttit hemma och legat framför tvn hela dagen och gjort absolut ingenting.Inte tagit ett enda steg utanför dörren ens...Fast en sak jag har gjrot idag var att ta upp städningen från igår,men det är långt ifrån klart. Jag ska nog fråga Luisa om vi kanske kan träffas någon gång i veckan , saknar henne grymt mycket! och det där med Felicia,jag tror allt kommer bli som det har varit skit länge nu,alltså att vi inte träffas. Men nu ska jag äta middag om ungefär tio minuter , Pasta carbonara.mums!
kram alla,eran Andrea

Gammal bild från 2006(?) på Felicia Fredrika Vera Hanna Jag Felix Luisa
 och Axel,med Shannon bakom kamran.Saknar alla er!
(och jag vet att jag har kill-kort hår och blåa benvärmare..)

borta

idag har varit en lång lång dag.jag städade lite på mitt rum och gick ner och kollade på Batman filmen med pappa.I slutet var jag uttråkad och gick och satte mig framför datan och kollade på IKEAS hemsida. Jag hittade en jätte snygg vit byrå med fyra lådor,en snygg vit hylla och en snygg spegel och lite smått och gott.Och nästa helg ska vi dit och kolla på dom sakerna , JIPPI!När Marina kom tillbaka från sin match kollade vi på början av en riddares historia med Heath Ledger,ofc.Runt klockan sex åkte familjen till Bettan och Emir och åt middag medans jag och Marina var på övervåningen med deras söta små barn , Alina 10 och Maja 6 och Bulan , deras goa lilla hamster : ) Jag hade ganska kul faktiskt.Till middag åt vi kött med potatis och sparris och klockan åtta var det Melodifestivalen som gällde. men nu ska jag och Marina kolla klart på filmen ,
 puss alla, skriver kanske senare, Kram Andrea

förlåt

förlåt för den dåliga uppdateringen igår.men precis när jag skullle skriva ett inlägg så slutade internet fungera,igen. Men igår på SO:n så hade jag skit kul för att jag och Louisa hade gått upp och köpt godis  kiosken på rasten så vi satt och åt lite i smyg och Gabriel,Louisa och Jesper körde ''bröst-basket'' igår på mig,inte kul... Efter skolan gick jag och Louisa till Ringen och jag köpte två par super söta örhängen från H&M ett par i silver och ett par i guld.Och så gick vi till coffee house och jag köpte en Chai latte och  vi gick till Det ny öppnade Kicks och letade present till hennes brorsa. Det vart en Axe sak :S När jag och Marina kom hem så fixade vi lite och efter ett tag kom Alice och Linn.Till middag gjorde vi tacos och Alice stekte upp majs , och det vart super gott, och till efterrätt vart det choklad mousse på marräng botten,med en massa mängder av godis,MUMS! Efter maten gick vi på en promenad med hunden och sen satte vi på Batman filmen. Fast jag somnade efter 45 minuter haha. Och pappa väckte mig genom att han pratade skit högt och stog bredvid mig, fast Marina hade sagt åt honom att vara tyst eftersom att jag sov.Och som pricken på i:et fick jag ta bort två av madrasserna från min säng innan jag kunde gå och lägga mig eftersom att Linn och Alice skulle sova på dom.great! Och när jag skulle hämta USb-kabeln i Marinas rum så såg jag hur rent det var så nu har jag bestämt mig för att städa mitt rum , man ser knappt golvet.
ha en bra dag allihopa!Kram Andrea



B i l d   e t t : m i t t   g o d i s   : ]
B i l d   t v å : j a g   o c h   R e b e c c a   p å   b u s s e n .
 B i l d   t r e : j a g  o c h   L o u i s a   p r o v a r   s k i t   s n y g g a   s o l g l a s ö g o n   p å   H & M .
 B i l d   f y r a : ja  g   o c h   L o u i s a   p r o v a r   so l i s a r   p å   G l i t t e r .
 B   i   l d  f e m : J a g   o c h   L o u i s a   p r o v a r   s o l i s a r   p å   G l i t t e r .
B i l d   s e x : J a g   o c h   L o u i s a   p r o v a r   s o l i s a r   p å   G l i t t e r , i g e n . .
B i l d   s j u : M a r i n a s   s e x i g a   H e a t h   L e d g er   s k y l l t .  
B i l d   å t t a : T å r t a [ :
 

och nu får jag inte glömma att berätta att lilla jag har sminkförbud i en vecka-.- 

försov mig

nu är det så att jag vaknade klockan 08.00 när jag skulle upp klockan 06.00! eftersom att min lektion börjar 08.00 så missar jag hela lektionen.men nu är det dags att sminka mig och platta håret ikväll blir det skojs!
puss alla , ha en bra dag Kram Andrea

skit asså!

jag är så jävla irriterad just nu!min header funkar inte , och internet strular hela tiden! och idag hade jag matteprov vilket jag glömt bort totalt. skit irriterande.men jag har precis kommit hem från valpkurs och Mika var super duktig. imorgon ska jag ,storasyster och hennes två kompisar Linn och Alice ha filmkväll tillsammans.Laga mat själva och kolla på black knight (stavning?) casanova och kanske någon mer film.Och till efterrätt blir det choklad mousse med marängbotten , MUMS!och pappa sa något igår när jag klagade på min data så sa han;
det är på väg Andrea.
Hihi fett kul om jag får en bra laptop!då blir det helt klart fler inlägg!

jag är lite irritera på Betty(elias) för han ska jämt klaga på mig och mitt utseende. vilket är ganska taskigt? :O
menmen, nu ska jag hitta på något annat att göra
Puss puss / Andrea

s å   h ä r   s e r   j a g   u t   j u s t   n u,l i t e   s l r v i g   k n u t   m e n   s å   b l i r   d e t   i b l a n d [ :

design

nu är jag hemma från promenaden.Vi gick en runde genom skogen. Idag ändrade jag min designe , hoppas den uppskattas? men nu ska jag ändra headern , skriver senare .
Puss alla / Kram Andrea

promenix

nu ska jag och mamma ut med hunden på en promenad.
puss alla , skriver sen , Kram Andrea

michelle

hej , nu sitter jag här hemma hos Lilla Michelle som jag har kännt sen jag var ett(?) år gammal.menmen.efter skolan så tog jag över Mika vid skolan , och så slutade halvamin klass och då kom issa och typ alla andra ut och hälsade på Mika , men hon hade svansen mellan benen och backade.stackarn.sen hittade jag och Issa en gammal fotboll som MIka fick leka med.Efter ungefär en halvtimme så kom Rebecca och Louisa ut och Rebecca såg Mika för första gången.Så vi började gå mot skanstull och på vägen köpte Rebecca pommes och jag och Rebecca mötte upp min mamma så åkte Rebecca hem till sig och jag och mamma åkte hem tillsammans med Mika i knät. Och nu är det så att mitt internet inte funkar som vanligt , så det vart inget inlägg i morse-.- men nu ska jag vara lite social med Michelle.
Puss alla , Kram Andrea

valpkurs

så nu har jag precis kommit hem från valpkursen.Hon var jätte duktig och lekte med lilla Aslan och Nova.Men nu ska jag och mamma kolla på shear genius.
Ha det bra , Kram Andrea

1 ) J a g   o c h   s t o r a s y s t e r ( k a n s k e   i n t e   v ä r l d e n s   v a c k r a s t e   b i l d )
2 ) M i k a , s t o r a s y s t e r   &   m a m m a

snyggaste ''hunkarna''


1 ) H e a t h   L e d g e r
2 ) C h a n n i n g   T a t u m
3 ) D a v i d   B e c k h a m
4 ) O r l a n d o   B l o o m

men nu bär det av till valpkursen,puss alla sötisar, ha en bra kväll, kram Andrea

tisdag

jag kom hem för någon timme sen nu , har bråkat med halva familjen här hemma nu... Skoldagen var väl ganska kul idag . På engelskan kollade vi på en film som heter ' Bend It Like Beckham' fast vi ska se klart den nästa vecka. I morgon som sagt ska jag möta upp mamma efter skolan , men sen ska jag vänta på Rebecca ett tag och sen åker vi till Skanstull tillsammans, så jag slipper åka hissarna själv ;) men jag skriver senare.
Kram Andrea

g a m m a l   b i l d , F e l i c i a & j a g


god morgon

nu ska jag snart gå ner och ta lite frukost, och sen ska jag sticka till skolan , ska ta 08.47 tåget.och mamma bråkar med brorsan just nu ... hur orkar dom ? aja ..
ha en bra dag allihopa , Kram andrea

s å   h ä r   s e r   j a g   u t   i d a g : )

god natt

nu ska jag snart sussa, ska upp halv åtta imorgon,börjar halv tio.Skönt!Pappa och brorsan har fixat min data nu , jippi! så nu blir det inlägg ofta.På onsdag efter skolan ska jag träffa mamma utanför skolan och ta hem hunden ,så det ska bli kul , men lite obehagligt att åka tunnelbana från skantull med hunden .
Men nu kommer lite kul bilder från tidigare, puss alla / eran andrea!



1)M i c h e l l e , F e l i c i a & L u i s a, s y s t r a r
2)S h a n n o n, ä l s k l i n g
3)L u i s a & M i c h e l l e
4)R e b e c c a,J a g & L o u i s a

5) J a g, F e l i c i a & K o s s o r n a
6) G a m m a l   b i l d   p å  m i g

orkade inte

jag orkade inte fixa designen på min blogg,headern syns ändå aldrig... menmen.imorgon så börjar jag halv tio , och då har jag musik , inte så kul. Och egentligen vare planerat att jag och min syster skulle ha en Heath Ledger kväll på fredag , men sen har hon bjudit in sin kompis:O så jag vet inte om jag vill vara med på det längre. Någon kompis som följa med hem till mig och kolla på Heath Ledger filmer ? haha. Imorgon är det ju jaquelines födelsedag , men asså jag och hon bråkar, och jag sa grattis i förskott igår men vi har kännt varandra i åtta(?) år  så det är väl ganska bitchigt om jag inte säger det ?, aja.Men nu ska jag gå och göra något annat.
Puss och kram / eran andrea


090202

ledsen att jag inte skrev igår , men min data har inget internet-.- fast pappa har en laptop på sitt jobb som jag kanske ska få , den kanske inte kommer vara världens bästa,men ändå:)igår åkte jag och mamma i alla fall till stan och jag fick tre linnen från H&M och ett läppglans , också från H&M.idag var ju jag ledig så jag och mamma tog voffsen och åkte till en djuraffär i kungenskurva och köpte en liten jacka till henne, ett halsband och lite godis:)  men nu ska jag fixa min design lite :)
puss puss alla / eran andrea

( g a m m a l   b i l d )

RSS 2.0