090131

jag vet att jag skulle ha skrivit imorse men jag hann inte, behövde vara på undervåningen hela tiden och ta hand om hunden...
min första lektion var musik och alla spelade bongo trummor? och skit.Felicia och Betty(elias) kom till min skola idag så jag var lite med dom.Som sista lektion hade vi NO med Björn och vi skulle bygga broar och vi fick bara använda glasspinnar,limmpistoler och tråd.och sen skulle vi hänge en hink under och se vilken bro som klarade av mest tyngd(för vi la i tyngder i hinkarna) Jesper Fredrik Gabriel och Ruben vann ,deras bro klarade 12 kilo!
Jag är skit irriterad på mamma, för vi skulle ju åka till stan , men sen behövde jag komma hem imellan för att ingen annan var hemma och vi behövde ta hand om Mika ,Men pappa kom hem efter en kvart och sen kommer hon med fler och fler ursäkter till att inte åka, och så gick hon ut med mika i typ tjugo minuter och när hon kom tillbaka sa hon att det var försent för att vi inte skulle hinna kolla på något. så fucking taskigt av henne!Det var till och med hennes ide att vi skulle åka ,Och asså jag är inte sur för att vi inte åkte,  eller jo ,lite för det,men jag är mest sur för att hon jämt gör så.Lovar en massa saker men håller det inte.
men jag skriver senare.
puss alla/eran andrea

( g a m m a l   b i l d   p å   m i g   o c h   F e l i c i a)

090131

nu ska jag snart sussa , är super trött! och ska upp klockan åtta imorgon ,usch!mamma och jag har suttit hemma ikväll och kollat på film och ätit Ben & Jerrys.mys ! ska kolla på Napolen Dynamite när jag ligger i sängen och tar det lite lungt nu! skriver imorgon bitti.
puss alla / eran andrea

j a g , L u i s a , M i c h e l l e  &  F e l i c i a , s a k n a r   o s s ...

090130

imorse försov jag mej med ungefär en och en halv timme!Så jag missade hela första lektionen, fast det var ändå bara idrot med Larisa.Så jag chillade lite här hemma , satt och började skriva ett inlägg men internet stängdes av! great! det stängs av hela tiden , sjukt irriterande -.- . Idag har jag inte gjrot nåot speciellt. Fast SO lektionen var ganska kul , Gabriel och jag satt typ och ''ritade av'' varandra.haha. Och när jag kom hem gick jag ut lite med hunden och sen somnade jag i soffan  och vakna av att kristijan och mamma pratade med varandra riktigt högt!och det var ungefär tre meter i mellan dom... men nu ska jag och mamma kolla på criminal minds(?) från igår,skriver senare!
puss och kram / eran andrea
         

090129

äntligen!nu har jag min data med ljud och internet. Och det menas med fler inlägg och en massa bilder:) Tack pappa!
egentligen har jag franska och engelska läxa tills imorgon , men jag har glömt det.Ska göra engelska läxan snart fransskan kan man väl skita i ;O haha.
puss och kram!/eran andrea

090129

igår kopplade jag in min data på mitt rum , men jag har inget internet på den , pappa ska fixa det när han kommer hem.plus att ljudet inte funkar...skit! idag har jag varit i skolan och gjort ingenting typ. jag åkte hem direkt efter . klockan sju åkte jag och mamma med Mika på valpkurs , och jag frös fan ihjäl! det var iskallt ute.hade bar mina svarta tygskor på mig, inte smart!
och som ni kanske ser strök jag det där om felicia som jag skrev igår.Vi har smsat om det idag och har bestämt oss för att försöka fixa det . men vi får se hur det går. Men vissa saker jag irriterar mig på hos henne är att hon inte förstår att jag har svårt att prata ut om vissa saker med vissa speciella personer.
den här veckan har varit lite jobbig för mig , för när jag träffade Luisa i tisdags insåg jag verkligen hur mycket jag saknar vissa personer som jag inte har snacka med på flera månader. Och vissa av mina vänskaper som bara förstörts på grund av mig.och det är jobbigt, för mina vänner är dom som betyder mest för mig.
puss och kram / eran andrea

090128

usch,usch,usch! sprutan gjorde hemskt ont enligt mig! och om fyra månader kommer den sista sprutan.
just nu har jag ''sagt upp'' min vänskap med Felicia. jag känner mig lixom utnyttjad av henne. Varje gång jag skickar ett sms till henne så svarar hon inte , och ända gångerna hon messar mig är när hon vill ha någon kontakt med Sonja. Orka lixom.Jag har känt henne i tre år , men nu ger jag upp. Jag fattar verkligen inte hur mycket man ska behöva kämpa för att fortsätta vara vän med någon. Och bara för att jag skrev hej , utan några smilisar kallade hon mig dryg? bra anledning..Jag ger upp nu.

På lördag är det öppethus i min skola, och vi börjar klockan tio. Och Betty(Elias) ska komma, kul kul!om jag träffar honom där... Efter öppethus ska jag och mamma åka till stan och kolla skor till mig. Yes!Men nu ska jag kolla på andra avenyn.
puss alla / eran Andrea

onsdag

lessen att jag inte skrev igår.Men direkt efter skolan åkte jag och Rebecca till ringen och bytte ett par skor jag fick i födelsedagspresent.sen åkte jag till Luisa och vi var hemma hos henne först och sen gick vi till burger king och åt lite gott, och Luisa typ kletade ner hela stället ;O haha,skit kul jue.sen gick vi till götgatsbacken och kollade omkring lite.Efter några timmar åkte jag hem och gjorde inget speciellt.Idag har jag varit i skolan och inte gjort något speciellt.Om ungefär fem minuter ska jag gå och ta min andra spruta mot livmoderhalscanser,hjälp!:S älskar dig luisa! glöm aldrig det!
puss och kram allihopa/eran andrea


födelsedag

idag är det födelsedag ju:)så familjen kom in och sjöng för mig i morse med paketer och frukost.jag fick en väska några böcker ett par skor och en kamra!en skit bra med typ 10 mgpx najsigt värre!sen så har jag varit i skolan,och dom ända som kom ihåg min födelsedag var michelle, amanda från klassen , therese från NO:n och min matte lärare.great!inte ens dom jag tjatat på i flera veckor kom ihåg det.. but life goes on.efter skolan åkte och mamma till skanstull och köpte tårta och mat.Runt klockan åtta kom the reyes hem till oss och gav mig en tepåse med tvåhundraåttio kronor i , goodie:)men nu ska jag gå ner och vara lite social , och imorgan träffar jag Luisa.
puuuuuss och kraaaam allihopa/eran andrea


söndag

nu är det bara en och en halv timme kvar tills jag fyller år ! kulkul. jag har plattat mitt hår och kollat på andra avenyn. och imorgon får jag börja sminka mig ien , har haft ''smink förbud'' hela förra veckan.usch! har gott omkring och sett ut som ett monster, plus att min pappa också har gömt pincetten så att jag inte kan noppa ögonbryna och ser ut som en grottmänniska.
pappa:du ska åka till någon som kan fixa dina ögonbryn!dom är för fan fula!
tack pappa ! hahah.jag tonade mitt hår svart för några månader och färgen har inte gott ut än ! blir skit förbannad.jag hatar min hårfärg och jag vill ha min riktiga.har inte haft min riktiga sen skolan började typ.usch usch.miss it.imorgon efter skolan ska jag och mamma åka och köpa tårta.och på tisdag efter skolan så ska jag möta upp Luisa, http://inyourdreeams.blogg.se ,  har inte träffat henne på super länge, så det ska bli kul. men nu ska jag snart gå och lägga mig.skriver kanske imorgon
kyyyyyyss / andrea

söndag

idag åkte ju vi till farsta som sagt.fast vi var där i mindre än en timme och kollade bara chinos på gina tricot.dö trist! sen har jag varit ute med hunden och sånt där.
men jag fyller ju år imorgon och jag börjar halv nio och måste upp kl 06.30 så det ska bli fett kul att alla i min familj måste upp då för att ge mig paket!usch.imorgon har jag första lektion so.super tråkigt ! på tisdag ska jag kanske träffa luisa? jag vet inte,men om det blir så blir det kul kul!:)


jag har precis ätit middag , kyckling med klyftpotatis, mums! jag brukar vara jätte pirrig dagen innan jag fyller år men i år känner jag mig helt normal.jag har städat lite på mitt rum idag , och jag hittade min mammas gamla kompis bok i en låda.lite kul att läsa om hennes drömmar och sånt.men men. hmm. jag vet inte vad jag ska skriva om :/ är lite tom i huvudet just nu.men jag har ändrat designen lite,ska fixa headern nägon annan gång!
kyss/eran andrea 

lördag

hej hej!
ny blogg,igen... kanske lite otydligt namn men jag orkar inte byta:) imorse åkte jag pappa och hunden till enskede bageriet och köpte massa gott bröd och semlor och sånt och sen gick vi på en liten promenad vid skogskyrkogården:)
sen har jag inte gjort så mycket mer.mest suttit hemma och haft Aleks och morfar på besök.
imorgon ska jag mammi och syster åka till farsta och göra något jag inte kommer ihåg:S och på måndag fyller jag år!fjorton år.det här året har gott super snabbt!
och tyvär kommer jag inte kunna skriva speciellt ofta eftersom att jag inte har någon data på mitt rum just nu.bojkottar den tills jag får en laptop (a) men jag ska nog ta in den snart:) ska gp ner och ha film mys med familjen nu,
puss och kram/andrea


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0