Ny blogg

Hej alla trogna läsare!

Nu så har jag gjort en ny blogg andreamilojkovic.blogg.se. Måste fixa designen,kommer nog ha samma som här ,ändrar förmodligen någon annan dag:) Så nu får jag väl prova lyckan någonannanstans.

Puss på er!


090506

Hej alla trogna läsare!

Idag har väl inget specielt hänt.Jag var ledig ungefär hela dagen eftersom att det var operation dagsverket idag.Fast runt två åkte jag och mötte upp Louisa eftersom att vi behövde lämna in pengarna i skolan. Och så kom jag på att jag hade glömt mitt papper hemma så jag kunde inte lämna in pengarna. Riktigt irriterande-.-

Just nu passar jag Mika så jag är på undervåningen. Är ensam hemma med henne.Så nu ska jag gosa lite med henne:)


Haha , lilla jag när jag gick på handboll:)

operation dagsverket

Hola bloggen:)
Idag var jag i skolan,as usual. På lunchen så hade jag skit mycket mensvärk,och när jag och Louisa sitter och lyssnar på musik så kommer albin med värsta farten och hoppar på mig och hamnar rakt på mitt bröst och min rygg åker in i väggen bakom så att jag tappar andan,och då säger typ Louisa till hon att säga förlåt(inte för att jag behövde det direkt) och han bah:Vadå? jag har inte ens gjort nått.Så började vi och vi hade engelska och kollade på goodnight mister tom. Vi hann inte se så mycket.Och hela den lektionen gjorde det typ ont att andas så jag stack hem innan franskan. När jag kom hem  låg jag och kolla på tv tills min ipren hade börjat hjälpa och sen så gick jag upp.Sen har jag inte gjrot så mycket.

Imorgon så är det operation dagsverket och jag har ingen idé om vad jag ska göra.Kanske ska göra något med Louisa?vet inte riktigt.

Igår så hade vi mentorsdag.Så vi åkte till Björkhagen och gick sedan därifrån till Hellas gråden.Och självklart gick jag och Louisa sist och sen kom sonja och joinade oss.och vi kkom lite ifrån dom andra så vi fick chansa lite på vägen.När vi äntligen kom fram till hellas efter ungefär 50 minuters promenad så åt vi.Och när vi satt och åt ,jag rebecca sonja och louisa,så kommer killarna och kastar bröd mot oss så att det kommer dit massa måsar och jag fick damp på måsarna.Inte kul.Efter att vi hade ätit så delades vi in i lag och så skulle vi in i skogen och leta efter saker i natur från a-ö.Och jag hade världens PMS och lät det gå ut över en tjej i klassen som inte ville vara med i våran grupp efter det.och idag fick man ju höra att hon vann den där grejen. Good for her. Efetr den där skogsgrejen fick vi åka hem.Jippi.


Bytte om till det här när jag kom hem,slappkläder you know...Shortsen är dom jag köpte i helgen på gina tricot.







Andrea Milojkovic ♥ Robert Pattinsson
Är det abra jag som tycker att han är grymt snygg ? :)
Man måste se filmen för att förstå!

twilight

Hej alla sötisar!

Har inte skrivit på några dagar,men jag har haft fullt upp! I tordags efter skolan mötte jag upp Jaqueline och vi gick till götgatsbacken och kollade på gina sen åkte vi hem till henne,fixade oss,åt,fixade oss.Och runt halv nio gick vi till brasan,träffa några av hennes vänner,men ledsen att säga det,men det sög.På kvällen satt vi uppe och prtade i några timmar med deras gäster och hade det mysigt.Nästa dag åkte vi hem till mig,på kvällen fick vi gäster så vi satt på baksidan och grillade och hade det mys.Lite senare såsjöng vi sing star,jag marina jaqueline och Michelle.Efter ett tag så började vi kolla på twilight som mamma köpt till oss.Sen åkte michelle och dom hem och jag och Jaqueline gick och la oss.Dagen efter åkte Jaqueline ganska tidigt ,hon skulle till grönan.Senare på dagen åkte jag och mamma till Farsta centrum och där köpte jag ett par jeanshorts på gina tricot,smink borttagningsmedel på åhlens och en parfym ,lacoste love of pink,haha minsta flaskan som fanns,den är skit söt!haha.På kvällen åkte mamma och pappa på buddy holly så jag och marina var ensamma hemma med hunden och kollade på dreamgirls och åt på uteplatsen.Idag ahr jag inte gjort något specielt. Suttit hemma och tagit det lugnt.Och just nu sitter jag och kollar på John tucker must die! Puss alla !


Gammal bild på mig och Jaqueline

RSS 2.0