skansen

Hej hej!
Nu har syrran varit så snäll och lånat ut sin data eftersom att internet på min data inte funkar...igen-.-
Igår runt fyra(?) kom Jaqueline hem till mig och vi var här och chilla lite,sen åt vi och stack ut eftersom att det skulle vara någon gratiskonsert på Skansen med EMD och några fler.Så vi hade fixat oss och skit och när vi kommer till slussen ser vi att färjorna inte går,så vi hoppar på en buss.

Jag:Går den här till Djurgårn?
Busschafören:Nej den här går till blablabla man får byta.


Men bussgubben glömde ju förfan att säga VART man byter,så vi hoppade av stationen efter och så smart som jag är sa jag att jag hittade till Skansen...Så vi började gå och kom till Skeppsholmen..Och det var mörkt och folktomt och massa träd överallt och det var skit läskigt! För man hörde musik från konserten från djurgårn.. Så efter 20 minuter ringer jag mamma som skickar dit pappa som får damp på mig för att jag pratade i telefon med mamma när han försökte nå mig men sedan skjutsar han oss till Skansen.
Så vi går dit och har missat en timme men när vi kom dit var det bara några som höll på med eld och skit? Dom vi hann se var iallafall Sarah Dawn Fire (stavning?),EMD,Molly Sanden och A Camp som äger!!!!Halv nipo vart det nedräkning och då släckte dom lamporna och höll i facklor och så var det några som cyklade för miljön(?). Alla spelade tre låtar var och EMD var sist.Och när EMD slutat spela börjar alla sticka så jag och Jaqueline får bästa platserna så att man ser allt!Men då var ju allt slut.. Så om vi hade fått dom där platserna hade vi sluppit all trängsel och hoppande.Sen runt tio kom mamma och skjutsa hem oss och jag var döds trött,men vi satt uppe en stund till innan vi gick och la oss... Imorse vaknade vi först runt åtta och sen så somnade vi om och vaknade runt 11 av att Marina kom in i rummet och sa att det var frukost och hon fick en rejäl utskällning av mig.Så jag försökte somna om men Marina hade tydligen lämnat dörren öppen så man hör hur pappa skriker från undervåningen:ANDREEEEEAAA DET ÄR FRUUUUKOOOOST!!VAAAAKNAAAA NUUUU!!FRUKOST!FRUKOST!FRUKOST!
Inte trevligt.Så vi gick ner och åt frukost och sen gick vi upp ,fixade oss och gick ner och tog hand om Mika eftersom att alla andra stuckit och så kollade vi på Mitt Stora Feta Grekiska bröllop och gjorde mat.Snabb macaroner med nån konstig sås:P haha,men det vart helt okej.Runt fyra kom pappas kompis,hans kompis fru och deras dotter hit och fikade och jag och Jaqueline satt och kollade på sveriges smartaste barn.Haha vissa frågor får en verkligen att känna sig smartare än en tio åring,och med vissa frågor var det väl tvärtom..
Runt fem stack Jaqueline och jag till bussen och hon åkte hem och jag gick på en liten promenix med Mika.Sen har jag bara suttit hemme och tagit det chill och haft ont i halsen efter allt skrik igår.Haha.Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar..är skit hungrig!Och självklart lyssnar jag på den super braiga låten Stronger than Jesus som A Camp sjunger! I love it!Hon sjöng den igår på konserten också,snacka glad jag blev då ?:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0